Van het Pad

In een vloeiende, soms prozaïsche en eigentijdse stijl vertelt Frank in deze bundel over zijn persoonlijke belevenissen in Mexico, Tibet en Thailand. Hij schrijft net zo gemakkelijk een aangrijpend stuk over een volslagen onbekend Duits eiland dat figureerde in Hitlers dromen over Kraft durch Freude, als over New York waar hij zich in een Danny DeVito film waant en op zoek gaat naar het Nederlandse verleden.


Kijk voor meer informatie bij mijn uitgever, Auteursimpresariaat Baumann & Co

Reis mee in de manier waarop Frank van het pad af gaat.

Frank Flippo's onblusbare nieuwsgierigheid leidt hem naar alle uithoeken van de wereld en daar observeert hij de plaatselijke gebruiken zoals een kunstkenner een juist ontdekt schilderij onderzoekt.

Frank is zo’n ervaren reiziger die zich niet meer druk maakt om een vieze wc-bril, een jengelend kind of een vliegtuig met vertraging. Hij geeft overal zijn ogen de kost, praat met iedereen in een van de vele talen die hij beheerst en schrijft er dan prachtige verhalen over.

Frank let op het detail en deelt zijn persoonlijke beschouwingen vrijuit. Hij is beleefd, respectvol, erudiet, belezen, gezellig en vol aangename anecdotes, soms een tikkeltje spiritueel, maar nooit opdringerig. Een reisgezel met wie je graag de wereld verkent.